Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Termeni si conditii de utlizare si navigare in site

PDFImprimareEmail

Odata ce incepeti navigarea in acest website trebuie sa fiti de acord cu toti termenii sau conditiile impuse de proprietar.

Reproducerea sau copierea in detaliu a acestui website constituie o infractiune si se va pedepsi conform legii.

Imaginile sunt cu caracter informativ si nu constituie in proportie de 100% produsele comercializate de catre www.atvbucuresti.info

Imaginile ce constituie continutul acestui website NU sunt in totalitate proprietatea www.atvbucuresti.info si sunt facute publice pe internet via GOOGLE gratuit si legal.

Pentru orice detalii tehnice privind acest website va rugam trimite-ti reclamatiile la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Pentru orice alta nelamurire privind domeniul de activitate sau produsele www.atvbucuresti.info va rugam contactati 0755.480.736 sau adresati-va in rubrica "contact".

www.atvbucuresti.info se afla in proprietatea NOASTRA sub forme juridice legale si insusirea numelui se pedepseste conform legii.

NICIODATA NU TE URCA PE VEHICUL FARA CASCA ADECVATA!
PROTEJATI OCHII CU OCHELARI SAU CU CASCA SPECIALA CE INCLUDE SI PROTECTIE PENTRU OCHI!
Nu regla limitatorul de viteza mai mult de 12mm. Intodeauna asigurati-va ca ca maneta de acceleratie are un gol de 3-5mm
Inainte de a pleca la drum verificati atent nivelul de combustibil si uleiul. Verificati presiunea anvelopelor, suruburile si piulitele si nivelul lichidului din baterie iar daca mai este nevoie completati cu apa distilata.
Foarte important pentru perioada rece a anului este sa verificati daca nu cumva vreun cablu de frana este inghetat. Un cablu inghetat poate fi periculos pentru siguranta dumneavoastra.
Motorul vehiculului necesita atentie sporita! In primele 20 de ore de functionare este important sa nu se depaseasca urmatoarele conditii: 1) Evitati functionarea continua. Se lasa o perioada de racire cinci pana la zece minute de functionare dupa fiecare ora.

Cum se curata filtrul de aer? Scoatei saua apoi scoateti capacul filtrului si elementul filtrului de aer si demontati-l. Se sufla praful de pe filtru in ultimul pas.

Cum se inlocuiesc filtrele si uleiul? Asezati vehiculul pe o suprafata dreapta si incalziti motorul pentru cateva minute si opriti-l. Asezati un recipient sub motor. Scoateti joja si lasati-o sa se scurga de ulei. Important! Asigurati-va ca nici un recipient strain nu intra in motor!
Cum se regleaza relantiul? (Un tahometru de diagnostic este necesat pentru aceasta procedura). Porniti motorul si incalziti-l pentru cateva minute aproximativ intre 1000 si 2000 rotatii/min. Motorul este cald atunci cand raspunde rapid pedalei de acceleratie
Conectati tahometrul si reglati relantiul prin ajustarea surubului de la acceleratie. Se roteste surubul in interior si turatia motorului creste si afara pentru a reduce turatia motorului.

Masini vti.ro Calivita Schimb link