Atv Hummer, atv quad, clasa 125 cc - Vanzari atv in Bucuresti de la 650 euro

Adaptibilitate  Vanzari de atv  Inovatie si avantaje

Adaptibilitate : Fie ca doriti un model ieftin sau unul cu performante reale produsele din aceasta categorie si anume din clasa 125 CC sunt potrivite pentru toate varstele si pretentiile dumneavoastra

Vanzarile de atv-uri : Optiunile cumpartoilor in general se impart in 3 categorii dupa capacitatea motorului, dupa raportul dintre pret si calitate iar in ultimul rand dupa varsta pentru care atv-urile sunt destinate. In orice categorie de mai sus va incadrati aceasta clasa este ideala pentru toti pasionatii de atv-uri

Inovatie si avantaje : Detinem unele dintre cele mai noi produse de pe piata exemplu modelul BMW care este proiectat dupa renumita masina BMW seria 5.
Oferim garantie de 1 an la toate produsele din aceasta categorie iar in plus va usuram munca oferindu-va toate actele necesare ce deserveste inmatricularii la primarie.
Livrarea se face oriunde in tara in doar 24 de ore. Pentru ca echipa noastra detine experienta necesara va sugeram si cateva preturi en-gros in cazul in care aveti o afacere bazata pe atv-uri

qua

Quad BMW 700 euro

Quad 650 euro

Quad Hummer 650 euro

Quad Hummer 750 euro

Quad Renegade 700 euro

NICIODATA NU TE URCA PE VEHICUL FARA CASCA ADECVATA!
PROTEJATI OCHII CU OCHELARI SAU CU CASCA SPECIALA CE INCLUDE SI PROTECTIE PENTRU OCHI!
Nu regla limitatorul de viteza mai mult de 12mm. Intodeauna asigurati-va ca ca maneta de acceleratie are un gol de 3-5mm
Inainte de a pleca la drum verificati atent nivelul de combustibil si uleiul. Verificati presiunea anvelopelor, suruburile si piulitele si nivelul lichidului din baterie iar daca mai este nevoie completati cu apa distilata.
Foarte important pentru perioada rece a anului este sa verificati daca nu cumva vreun cablu de frana este inghetat. Un cablu inghetat poate fi periculos pentru siguranta dumneavoastra.
Motorul vehiculului necesita atentie sporita! In primele 20 de ore de functionare este important sa nu se depaseasca urmatoarele conditii: 1) Evitati functionarea continua. Se lasa o perioada de racire cinci pana la zece minute de functionare dupa fiecare ora.

Cum se curata filtrul de aer? Scoatei saua apoi scoateti capacul filtrului si elementul filtrului de aer si demontati-l. Se sufla praful de pe filtru in ultimul pas.

Cum se inlocuiesc filtrele si uleiul? Asezati vehiculul pe o suprafata dreapta si incalziti motorul pentru cateva minute si opriti-l. Asezati un recipient sub motor. Scoateti joja si lasati-o sa se scurga de ulei. Important! Asigurati-va ca nici un recipient strain nu intra in motor!
Cum se regleaza relantiul? (Un tahometru de diagnostic este necesat pentru aceasta procedura). Porniti motorul si incalziti-l pentru cateva minute aproximativ intre 1000 si 2000 rotatii/min. Motorul este cald atunci cand raspunde rapid pedalei de acceleratie
Conectati tahometrul si reglati relantiul prin ajustarea surubului de la acceleratie. Se roteste surubul in interior si turatia motorului creste si afara pentru a reduce turatia motorului.

Masini vti.ro Calivita Schimb link