Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Adresa noastra

Get Adobe Flash player

ATV 125cc Bucuresti 650 €

4.5/5 rating (10 votes)

ATV QUADS BASHAN. PRET 650 €

ATV Bucuresti NOU PENTRU ADULTI SI COPII, FABRICAT IN GERMANIA.

ATV-ul  este nou cu garantie  1 an, motor de 125cc,10 CP, motor in 4 timpi, cutie AUTOMATA, ROTI de 7”, pornire la cheie si telecomanda, senzor de impact, portabagaj spate, suporta  150kg. Viteza limitata la 50km/h(se poate scoate limitatorul), capacitate rezervor 3,5L, consum de 1%, (autonomie 350km).Se poate monta o remorca.

INMATRICULABIL (se ofera toate actele necesare inmatriculari pe Primarie)

Livram oriunde in TARA prin curier rapid in 24 de ore !

RELATII SUPLIMENTARE DESPRE ACEST PRODUS LA NR:

0767.285.850   ;   0755.480.736   ;    0732.385.087

Model QUAD BASHAN

Motor: 125cc, un singur cilindru, 4 timpi, racire pe aer

Pornire electrica

Aprindere CDI

Transmisie Lant

Cutie AUTOMATA

1+1 viteze, D-N-R

Cadru din Otel

Roata  fata 7”

Anvelope spate 7”

Frana fata pe tambur de frână

Frana spate pe disc de frână hidraulic

Culori: negru, rosu, albastru, galben

Dimensiuni: Lungime 160cm * latime 95cm * Ialtime105 cm

Pentru a comanda acest produs apelati :

0767.285.850   ;   0755.480.736   ;   0732.385.087

PRET EN-GROS : detalii la telefon

Tags

atv bashan | atv Bucuresti | atv de vanzare

Transmite acest produs

NICIODATA NU TE URCA PE VEHICUL FARA CASCA ADECVATA!
PROTEJATI OCHII CU OCHELARI SAU CU CASCA SPECIALA CE INCLUDE SI PROTECTIE PENTRU OCHI!
Nu regla limitatorul de viteza mai mult de 12mm. Intodeauna asigurati-va ca ca maneta de acceleratie are un gol de 3-5mm
Inainte de a pleca la drum verificati atent nivelul de combustibil si uleiul. Verificati presiunea anvelopelor, suruburile si piulitele si nivelul lichidului din baterie iar daca mai este nevoie completati cu apa distilata.
Foarte important pentru perioada rece a anului este sa verificati daca nu cumva vreun cablu de frana este inghetat. Un cablu inghetat poate fi periculos pentru siguranta dumneavoastra.
Motorul vehiculului necesita atentie sporita! In primele 20 de ore de functionare este important sa nu se depaseasca urmatoarele conditii: 1) Evitati functionarea continua. Se lasa o perioada de racire cinci pana la zece minute de functionare dupa fiecare ora.

Cum se curata filtrul de aer? Scoatei saua apoi scoateti capacul filtrului si elementul filtrului de aer si demontati-l. Se sufla praful de pe filtru in ultimul pas.

Cum se inlocuiesc filtrele si uleiul? Asezati vehiculul pe o suprafata dreapta si incalziti motorul pentru cateva minute si opriti-l. Asezati un recipient sub motor. Scoateti joja si lasati-o sa se scurga de ulei. Important! Asigurati-va ca nici un recipient strain nu intra in motor!
Cum se regleaza relantiul? (Un tahometru de diagnostic este necesat pentru aceasta procedura). Porniti motorul si incalziti-l pentru cateva minute aproximativ intre 1000 si 2000 rotatii/min. Motorul este cald atunci cand raspunde rapid pedalei de acceleratie
Conectati tahometrul si reglati relantiul prin ajustarea surubului de la acceleratie. Se roteste surubul in interior si turatia motorului creste si afara pentru a reduce turatia motorului.

Masini vti.ro Calivita Schimb link